Werkervaring & Boards

Carrière in de

c-suite

Lees meer over mijn werkervaring, groei en carrière vanaf 1999 tot op heden. In zowel financiën als culturele sector. 

Meer over mijn achtergrond en carrière 

Mijn carrière startte in de audit praktijk van KPMG. Na 6 fijne jaren en de opleiding tot Registeraccountant hier te hebben afgerond ben ik gestart bij Novamedia, het bedrijf achter de Postcode, BankGiro- en Vriendenloterij. Tijdens mijn werk bij Novamedia ben ik gegroeid van controller, naar Hoofd Financiën, naar CFO binnen 10 jaar.

Daarnaast heb ik altijd een grote passie gehad voor mensen en cultuur. Ik heb er ook altijd naar gestreefd om een positieve impact te maken op de werkcultuur in de organisaties waarin ik heb gewerkt.

Novamedia

In mijn tijd bij Novamedia was ik verantwoordelijk voor finance, risk management, HR en ESG/duurzaamheid. Ik ben altijd gedreven geweest om mezelf te ontwikkelen en nieuwsgierig te blijven en heb zo ook mijn functies vervuld. Niet alleen leergierigheid speelde hier een grote rol in, ook mijn passie voor het creëren van positieve impact voor anderen heeft mij ondersteund in mijn groei naar CFO.

MediaMonks

Vervolgens ben ik naar MediaMonks overgestapt, een internationaal marketing en reclame bureau, waar ik als CFO verantwoordelijk was voor financiën, de integratie van acquisities, HR en de legal afdelingen. Ik overzag ook de ontwikkeling en implementatie van de wereldwijde ESG strategie voor S4Capital.

Liobé

In 2021 ben ik Liobé gestart. Als ervaren expert op het gebied van financiën wilde ik meer impact kunnen maken voor ook kleinere bedrijven. Sinds de start van Liobé ben ik betrokken geweest bij diverse start-ups en heb ik talloze start-ups kunnen adviseren en zien groeien. In 2022 wilde ik dit verder uitbreiden en heb ik mijzelf aangesloten bij FEM-START, een organisatie die zich richt op vrouwelijke entrepreneurs en hen ondersteunt in educatie, funding en mentoring.

Boards

Actieve boards

Naast mijn werk als CFO wilde ik ook mijn kennis en kunde op een andere manier in kunnen zetten. In 2019 heb ik dit gevonden door mijn passie voor getallen, mensen en cultuur te kunnen combineren in board posities bij onderstaande Raden van Toezicht. Sinds december 2022 zit ik tevens in het bestuur van Stichting Continuïteit Novamedia.

Nederlands Filmfonds

Sinds 2019 ben ik werkzaam als lid van de Raad van Toezicht én voorzitter van het Audit Commissie bij het Nederlands Filmfonds.

TivoliVredenburg

Vanaf 2022 ben ik actief als lid van de Raad van Toezicht én als voorzitter van de Audit Commissie bij de culturele instelling TivoliVredenburg.

Amsterdam UMC Foundation

Sinds mei 2023 ben ik lid van de Raad van Toezicht van de fondsenwervende stichting van Amsterdam UMC. Deze fondsenwervende instelling is per 1 januari 2023 ontstaan na de fusie van het VU Fonds en AMC Foundation.

Stichting Natuurcollege

Per juni 2023 ben ik met genoegen lid van het bestuur van Stichting Natuurcollege. Deze stichting is in 2001 opgericht door Prinses Irene met als doel de relatie tussen mens en natuur te versterken.

Liobé | CFO - M&A - Sustainability

Afspraken

Beschikbaar voor afspraken

Neem contact op

Via mijn contactformulier

Copyright © Liobé 2024
Liobé